Papa stop

loading video
0 views
|

Papa, Stop.

Ik was lekker uit geweest en kwam veel later thuis dan gepland. Dan dat ik mocht ook trouwens. Daar zat mijn vader, in zijn badjas. Hij was echt boos. Helemaal toen hij merkte dat ik behoorlijk wat had gedronken.

Maar Papa, er was zo’n leuke jongen en ik kon niet anders dan nog met hem kletsen. Zo zei hij, dus je hebt lekker geneukt? Nee dat niet papa. Maar ik wilde het wel zo graag. Dan moet je het met mij doen zij hij. Nee dat is toch raar antwoordde ik. Of een maand huis arrest, of je kontje!

Dan maar mijn kontje. Snel kleedde ik me uit en ging liggen. Papa had al een stijve zag ik toen hij me ruw insmeerde met olie. Ik weet dat mijn vader een ruwe man kan zijn maar zo wild als hij me toen nam. Het was een straf voor me, goed een heerlijke straf maar evengoed.

Hij perste zijn dikke pik zonder condoom in mijn kontje

Ik kon nog niet gaan liggen of hij perste zijn dikke pik zonder condoom in mijn kontje. Wild begon hij me te neuken. Zo was ik nog niet eerder genomen. Zoveel geilheid, zo hard en zo diep in mijn kontje.
Ik kreunde van geilheid en genot. Ook een beetje van pijn. Hij was niet echt voorzichtig met me en ging  100% voor zijn eigen genot. Ga je nog eens te laat komen denk je?

Nee papa, aahhh stop papa, stop, het spijt me. Je moet je mond houden je kent de deal en wild stootte hij in me. Steeds dieper en harder stootte hij zijn grote harde pik mijn kontje in. Het tapijt brandde in mijn lichaam zo hard ging hij in me te keer.

Lekker he zoon? Jij kleine geile slet zij hij. Hij haalde zijn pik steeds uit me om hem er dan weer wild en hard in te rammen en ik wilde het niet toe geven maar het voelde zo onwijs lekker aan. Het leek wel heel lang te duren maar het pijnlijke gevoel ging over in genot. Steeds neukte hij me harder en dieper. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en hij duwde zijn harde lul weer in me om me stevig in doggy te neuken. Ik kreunde van genot en hij verhoogde het tempo nog eens.

Wat een kracht, wat een heerlijke pik heeft hij. Hij schoot er steeds uit om hem er dan weer in te rammen. Uit eindelijk kwam hij heerlijk in me klaar en mocht ik naar bed. Wat een geile, lekkere papa heb ik toch.