Geile jongen neukt zijn moeder

loading video
0 views
|

Op vakantie met mijn moeder.

Op vakantie met mijn moeder bleek er iets verkeerd te zijn gegaan met het boeken van de kamer. We hadden een kamer gevraagd met 2 bedden, we kregen er een met een tweepersoonsbed. Bij navraag bleek het hotel vol te zijn dus moesten we het er maar mee doen.

Ach het zou maar voor een nachtje zijn zei mijn moeder. We gaan gewoon lekker slapen en morgen reizen we verder. Dus besloten we maar naar bed te gaan. Mijn moeder droeg een satijnen nachthemd dat eigenlijk best sexy was. Ze smeerde zich in met een huidverzorgende crème en het zag er heerlijk uit. Stiekem moet ik zeggen dat ik er een beetje opgewonden van raakte haar zo te zien.

Ik hoopte maar dat het haar niet zou opvallen dat ik een stijve had. Toen ze klaar was met insmeren ging ze liggen en keek toevallig of niet over het bed een en zag dat ik een stijve had. Haar hand schoot onder de dekens, oh mijn god, wat ben je groot geschapen zegt ze.

Ze voelde even aan mijn stijve

Ze voelde even aan mijn stijve en ging toen met haar rug naar me toe liggen. Haar hand voelde over de dekens, he, wat doe je? Ik ben je moeder hoor. Tja mam, je bent een mooie volwassen vrouw, single en je bent hier. Ik ben gewoon benieuwd naar hoe het zou zijn. Sorry.

Ze merkt dat ik me stilletjes probeer af te trekken en zegt me te stoppen. Ze staat op om het licht aan te doen en trekt de dekens van me af. Oh mijn god zegt ze, dat doe je toch niet Maar ik zie wel aan haar dat ze het spannend vind. Ze schuift haar jurkje omhoog en draait haar billen naar me toe, toe maar even dan fluistert ze, leg hem maar tegen me aan dan kan je me droogneuken.

Haar heerlijke kont om mijn stijve voelt onwijs lekker. Ze pakt mijn paal vast en trekt me langzaam af. Ik geniet van het geile gezicht en haar heerlijk ervaren handen. Dan merk ik aan haar dat ze geiler en geiler word, het is voor haar ook al een tijd geleden.  Ze drukt zich op haar armen omhoog en ze schuift naar beneden. Mama, wat ga je doen?

En dan neemt ze mijn stijve lul zonder pardon in haar mond

Ssst niet praten, geniet nu maar gewoon. En dan neemt ze mijn stijve lul zonder pardon in haar mond en begint me heerlijk te pijpen. Wat een heerlijke ervaren vrouw is mijn moeder toch zeg. Ik geniet onwijs van haar mond die over mijn paal schuift.

Dan doet ze snel haar onderbroek uit en draait haar kont naar me toe, ze likt aan haar hand, maakt haar kutje nat en snel en behendig leid ze me bij haar naar binnen. Neuk me zegt ze dus ik begin in haar heerlijk hete kutje te stoten. Ze voelt goddelijk aan, een heerlijke hete sensatie. In dat standje neuk ik haar een tijdje tot ik het niet meer kan volhouden. Dan draait ze mij op mijn rug en komt over me heen zitten.

Als een heerlijke ervaren vrouw, begint ze op mijn harde pik te rijden. Ze gaat heerlijk te keer en neukt zichzelf zo naar haar orgasme toe.  Ik voel haar kutje lekker pulseren, trekken en knijpen om mijn pik. Hmm neuk me achterlangs schat zegt ze als ze op handen en knieën gaat zitten. Ik duw mijn paal in haar hete kutje en begin haar lekker te neuken.

Als ik begin te kreunen kruipt ze bij me weg en biedt me haar heerlijke mond weer aan, ze kijkt me zwoel aan als ze me aftrekt en zegt me dat ik in haar mond moet spuiten. Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen natuurlijk. Dikke stralen spuit ik in haar mond en over haar gezicht heen, oohhhh lekker mama, heerlijk hoe je dat doet.. HHmmm dat was zeker lekker lieve jongen zegt ze, maar het blijft wel bij deze ene keer!