Hij neukte me in mijn kont

loading video
0 views
|

In haar kontje geneukt

Mijn zus kwam in haar sexy lingerie mijn kamer in gelopen ze zei niets, ze staarde me alleen maar verleidelijk aan. Ze wist dat ik haar mooi vond en haar begeerde. Ze is 174 lang, met mooi donker bruin haar en een super geile AA-cup. Ik geil op kleine tieten en een strak lichaam. Voor mij had ze alles wat ik graag zag in een vrouw. Maarja, het was wel mijn zusje. Ze betrapte me gisteren toen ik haar stond te begluren onder de douche. Ze moet gezien hebben dat ik me aan het aftrekken was, maar ze zei er dus niets van.

Nu stond ze voor me en ze wilde dat ik haar verleidde. Dat heeft ze wel geweten. Ik ging achter haar staan en kneedde haar heerlijke tieten, ik kuste haar passioneel en daarna legde ik haar op mijn bed. Ik likte en beet in haar tepels, ze kreunde en genoot er zichtbaar van. Haar ademhaling versnelde.

Ik leidde mijn paal haar kutje in

Ik rolde haar op haar zij en ging achter haar liggen, leidde mijn paal in haar kutje en begon haar gelijk in een stevig tempo te neuken. Haar kutje was strak en warm, ze kreunde heerlijk en dat maakte me nog geiler en geiler. Wat een onwijs lekker wijf is ze toch bedacht ik me. Hoever zou ik met haar kunnen gaan?

Ik draaide haar meer op haar zij en neukte haar harder en dieper. Daarna besloot ik dat het tijd werd om te zien hoever ik met haar kon gaan. Ik trok mijn pik terug en likte even aan haar klitje, daarna likte ik haar kontje intens en ze kreunde nog harder. Langzaam stak ik een vinger in haar kontje, ze maakte geen bezwaar. Kom op me zitten met je gezicht naar mijn voeten zei ik haar.

Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje

Natuurlijk deed ze dat gewillig en toen ze mijn pik in haar kutje wilde leiden stopte ik haar, wacht even en ik zette mijn eikel tegen haar kontje. Zak er maar langzaam overheen lieve zus. Langzaam maar zeker verdween mijn pik diep in haar sterretje, ze kreunde van pijn en genot maar al snel begon ze me te berijden. Wat een heerlijk anaalsletje ben je fluisterde ik haar toe. Uhuh ooohhhha aahhhh kreunt ze luid terwijl haar kontje mijn lul berijd. Steeds harder stoot ik in haar en dan is het tijd voor een ander standje.

Ik zette haar op haar handen en knieën neer en nam haar in haar kutje, steeds harder en dieper gleed ik in en uit haar strakke, natte poes. Ze kreunde meer en meer, ze genoot van mijn stijve in haar kutje, ik duwde haar op haar buik en besloot haar nog harder te neuken. Ze kreunde zo lekker dat ik dacht dat ze heel snel klaar zou komen en dat gebeurde natuurlijk ook. Daarna stak ik mijn paal weer in haar kontje en neukte haar flink door. Ze kreunde luid en vond het heerlijk. Ze spande haar billen heerlijk aan en daardoor kwam ik bijna gelijk klaar.

Ik trok mijn pik uit haar kontje en spoot mijn zaad over haar lekkere kontje. Een flinke lading kreeg ze op haar lekkere sterretje, het zag er zo geil uit dat ik met mijn vinger nog wat bij haar naar binnen duwde. Bezweet en voldaan viel ik daarna naast haar op het bed en samen vielen we in slaap.