Papa neukte me hard toen mama boodschappen ging doen

loading video
0 views
|

Mama is boodschappen doen.

Ik stond in de keuken toen papa dronken thuis kwam. Waar is je moeder zei hij. Die is boodschappen doen. Shit zegt hij. Wat is er papa, kan ik je soms helpen. Ik staarde naar zijn kruis en zag dat hij geil was. Ik wil me best even voor je te leen stellen papa.

Hmmm dat moet dan maar. Broek uit en bukken schatje zegt hij tegen me. Ik luister braaf naar mijn vader, doe mijn broek uit en buk voorover. Nog verder bukken zegt hij en ik zet mijn handen op de vloer. Ik voel zijn hand in mijn kutje gaan, ik ben al zeik nat. Dan voel ik zijn eikel zijn weg tussen mijn schaamlippen zoeken en hij stoot zijn pik diep in mijn kutje.

Oh papa wat doe je dat lekker

Oh papa wat doe je dat lekker, ja toe maar, neuk me papa, neuk me harder moedigde ik hem aan. Met ferme stoten neukte hij mijn strakke tiener kutje. Vind je het lekker vroeg hij. Papa ik hou van je pik, laat me komen toe papa, niet stoppen nu. Ik kreun en schreeuw het uit als hij me nog harder neukt. Ik verlies mijn evenwicht maar papa houd me stevig vast. Nog trillend van het orgasme en bijna van de wereld besef ik me dat hij me nog steeds neukt met zijn heerlijke paal.

Ik kan het even niet meer hebben en laat me voorover vallen. Op mijn knieën draai ik me snel om en ik neem zijn lekker grote lul in mijn mond. Papa’s heerlijke pik, met mijn kut vocht er nog aan, glijdt in en uit mijn mond. Steeds sneller en heftiger pijp ik hem. Ik neem hem zo diep ik maar kan tot achter in mijn keel. Zijn pik is echt te groot en ik moet kokhalzen.

Dan pakt hij mijn hoofd beet en begint me in mijn mond te neuken

Dan pakt hij mijn hoofd beet en begint me in mijn mond te neuken. Steeds sneller en harder stoot hij zijn paal in mijn gewillige mond. Dan pakt hij me vast, ik moet opstaan en me omdraaien. Ik weet al dat ik zijn pik weer diep in me ga voelen dus gewillig draai ik me om en buk diep. Hij perst zijn paal in mijn kutje en begint me weer stevig te neuken. Ik kreun het uit van genot als hij lekker blijft stoten.

Zijn pik voelt zo lekker diep in mijn tiener kutje, ik kan niet anders dan kreunen en heerlijk genieten. Ik zet mijn handen weer op de grond als hij me nog harder paalt. Weer kom ik klaar door die geile pik van mijn vader. Ik tril van verlangen, van genot en mijn orgasme. Ik kan het bijna niet meer hebben maar wil hem zo graag zijn pleziertje geven. Ik laat hem me maar lekker neuken, kreunend kom ik nog een keer klaar, godver wat is mijn vader een lekkere neuker. Schreeuwend spuit ik vocht uit mijn strakke kutje en mijn papa blijft maar in me stoten. Rustig maar schatje, ik kom ook bijna klaar zegt hij. Langzaam blijft hij in me stoten tot hij zijn orgasme aan voelt komen. Dan trekt hij me sneller naar hem toe en steeds voel ik die lekkere pik in en uit me glijden. Dan is het ook voor papa genoeg en hij spuit mijn strakke, kutje vol met zijn zaad. Ik voel zijn pik samentrekken en kloppen. Hij spuit echt heel erg veel zaad in me.

Hmm zeg hij, dat gaan we vaker doen hoor. Nou en of papa, zo lekker ben ik nog nooit geneukt.