Ik liet hem in mijn mond komen

loading video
0 views
|

Ik liet mijn broertje in mijn mond spuiten.

Ik was geil wakker geworden en ik had nog zo in mijn gedachten de ruzie met mijn broer gisteren omdat hij een van mijn strings had gepakt. Blijkbaar had ik daar vannacht een geile droom over gehad. Tja ik noem hem wel mijn broertje maar eigenlijk is het mijn stiefbroertje, dus als ik met hem sex zou hebben zou dat eigenlijk helemaal niet verkeerd zijn. Ik besloot om het goed te gaan maken met hem en ging stilletjes zijn slaapkamer binnen.

Ik haalde zacht en voorzichtig zijn pik uit zijn broek

Omdat het zo lekker warm was, lag hij alleen in zijn boxer op het bed te slapen. Ik haalde zachtjes zijn paal te voorschijn en begon hem af te trekken en te pijpen. Hij werd natuurlijk vrij snel wakker. He wat doe jij nu? Tja ik wilde het goed maken van gisteren dat ik zo lelijk tegen je deed. Wat kan ik voor je doen vroeg ik hem plagerig.

Tja, laat me in je mond spuiten antwoordde hij, hmm je wilt dat ik je lekker klaar pijpt, stoute broer?
Ja, heel graag en volgens mij was je al begonnen?! Inderdaad, dus ik bukte me weer naar zijn lekkere pik toe.

Ik spuugde er wat speeksel op en nam hem gulzig en diep in mijn mondje. Ik had al wat vriendjes gehad en wist dat ik heerlijk kon pijpen. Ik ben er volgens hun ook heel goed in dus al snel kreunde mijn broertje van genot. Helemaal toen ik zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond nam. Gulzig en verlangend naar zijn warme zaad in mijn mond bleef ik hem lekker pijpen.

Af en toe wisselde ik het pijpen even af met mijn hand maar al snel pakte hij mijn hoofd vast om mijn keeltje te neuken, toe maar dacht ik, ik kan het goed hebben en vind het zelf ook onwijs geil. Met mijn mond om zijn eikel ,draaide mijn tong rondjes en trok ik hem heerlijk af. Ik merkte aan zijn ademhaling dat hij dit niet lang meer kon volhouden dus begon ik hem stevig en snel af te trekken.

Toen de eerste druppel zaad eruit kwam nam ik hem snel in mijn mond en gulzig pijpte ik hem tot hij de laatste druppel in mijn mond spoot. Hmm broertje, ben je nu niet meer boos op me?