Mijn zusje pijpte me

loading video
0 views
|

Een geile blowjob van mijn zusje.

Na school ging ik met mijn zus nog even langs het strand wandelen. Dat doen we wel vaker, gezellig kletsen en mijn band met haar is best sterk dus waarom ook niet. We hadden het over seks, over pijpen en dat ik dat nog nooit had ervaren.

Ze zegt uit het niets, wedden dat ik je heel snel kan laten klaarkomen met mijn mond? Nou oke, die weddenschap wil ik wel aan, dan doe ik een week je huiswerk en anders doe jij dat van mij. Nou prima maar ik wil ook even je borsten zien en voelen. Dat mocht.

Ze nam mijn grote pik in een keer in haar heerlijk geile mondje.

Ik trok haar shirtje wat naar beneden en streelde haar heerlijke borsten even, toen haalde ze mijn paal uit mijn broek en zakte op haar knieën. Ze nam mijn grote pik in een keer in haar heerlijk geile mondje. Hmmm wat een lekker grote lul heb je broertje, UHu en ik kreunde van haar heerlijke pijpbeurt.

Mijn god wat is dit een heerlijke sensatie. Gulzig pijpte ze me en nam hem even haal diep in haar mond. Dat voelde onwijs lekker en geil. Terwijl ze me zwoel aankeek likte ze aan mijn eikel en zo geil als ik was kon ik alleen maar kreunen. Mijn zus is een heel mooi meisje en pijpen bleek ze ook onwijs goed te kunnen. Lekker diep, snel, langzaam, en zo lekker.

Soms gebruikte ze even haar hand om mijn pik af te trekken terwijl ze gulzig op mijn eikel bleef zuigen, zelf vond ze het ook onwijs lekker om te doen. Oohhh als je zo door gaat kom ik zo klaar in je mond hoor.

Nog sneller en intenser pijpte ze mijn grote dikke paal. Ik kreunde harder en harder en uit eindelijk spoot ik al mijn hete zaad diep in haar gulzige mondje. Ze slikte het allemaal door en keek me verleidelijk aan. Ik duwde mijn pik nog een keer diep in haar mondje en ze zei, nu doe je mijn huiswerk een week lang..