Mijn stiefzusje valt altijd voor mijn truckjes

loading video
0 views
|

Betrapt

Hey broertje, heb jij mijn telefoon gezien? Nee, die heb ik niet gezien. Hoezo? Nou ik ga lekker stappen vanavond. Wat vind je van mijn outfit? Je ziet er goed uit hoor.
Valt het op dat ik geen ondergoed aan heb? He? Nee doe niet zo raar joh. Nee nee, kijk maar, ik draag geen string. En ik til mijn rokje op om het hem te laten zien. Hij zegt wel dat hij het raar vind maar hij kijkt wel heel geil naar mijn kont. Goed broertje ik ga, fijne avond!

Shit, bedenk ik me bij de auto ik ben mijn tasje vergeten. Stilletjes loop ik het huis weer in. Op de bank zit mijn broer, hij zit zich lekker af te trekken. Vast nog met mij in gedachten. Hey, heb je soms wat hulp nodig broertje? Nou dat is wel erg ongepast vind je niet zus? Tja eigenlijk ben je maar mijn stiefbroertje he..

Ik kniel voor hem neer en voor hij meer bezwaar kan maken begin ik hem lekker te pijpen. Zijn lekker grote paal smaakt heerlijk. Hmm is dit waarom jij geen ondergoed aan hebt zusje? Nee lekkere broer, dit is de reden en ik sta op, trek mijn rokje omhoog en laat mijn natte strakke kut over zijn stijve paal zakken.

Hmm lekkere pik heb je, ik wil je lekker wild berijden.. Hmm lekker snel laat ik me op en neer zakken over zijn lekkere paal. Laat mij je neuken smeekt mijn broertje, nou goed dan. Ik ga op de bank liggen en hij duwt zijn stijve tot aan zijn ballen in mijn kutje. Hij begint me stevig te neuken. Het is heerlijk om te voelen hij zijn paal in en uit me glijd. Als hij bijna klaar komt stopt hij. Zuig me zusje, zuig mijn zaad uit mijn ballen. Snel ga ik voor hem zitten en pijp hem tot hij zijn zaad in mijn keel spuit.

Mag ik je helpen?

Ik lig lekker op de sofa als mijn broer binnen komt. Hij heeft zich moeite met een opdracht voor zijn massage cursus. Waarom oefen je niet op mij dan vraag ik hem. Nee dat kan ik niet van mijn zusje vragen, je vraagt het toch niet? Ik biedt het je aan. Ik wil wel een massage, en jij kan mooie oefenen. Lijkt mij een goede deal broertje.

Nou oke, doe je shirt maar uit en ga op je buik liggen. Ik begin met je rug en schouders. Snel trek ik ook mijn rokje uit. Wacht wat doe je nu vraagt hij, nou ik wil er geen olie op natuurlijk.. Hmm je hebt echt een lekkere kont en als je zo voor me zit op je handen en knieën krijg ik best zin in je.
Hmm Tja je zou me masseren toch? Klopt zus, en ik voel zijn handen op mijn billen, naar mijn schaamlippen gaan. Hij voelt gelijk hoe nat ik ben. Dan probeert hij me te masseren maar hij is te afgeleid door mijn lichaam. Hij streelt mijn kontje, mijn kutje en dan vind ik het genoeg. Ik ben geil, draai me om en zeg hem te gaan zitten. Ik trek zijn broek uit en neem zijn stijve lekker in mijn mond.

Als een echte geile slet pijp ik zijn hete paal. Dan zegt hij dat hij wel iets weet. Ik moet gaan liggen op mijn rug en hij duwt dan zijn pik in mijn mond. Hij begint te neuken en steekt zijn pik steeds dieper in mijn mond. Hij spuit zijn zaad in mijn mond en ik slik het deze keer niet door.

De blinddoek

Ik stuur mijn vriendje een appje, hey zin om te genieten? Hey schatje, ik ben bloed geil..
Wanneer gaat je broer weg? Heel snel. Okay, doe je iets voor me? Natuurlijk lekker geile man stuur ik hem terug. Wat wil je? Ik wil naakt foto’s geil me op als ik onderweg ben naar je..

Doe een blinddoek om voor ik er ben okay? Tuurlijk lieverd. Ik stuur een aantal geile foto’s aan hem. Dan doe ik een blinddoek om als ik zeker weet dat mijn broer het huis uit is gegaan.  IK hoor op de deur kloppen. De deur is open roep ik, kom maar binnen ik zit op je te wachten.

Ik hoor hoe hij zijn broek uit doet, hij komt voor me staan en ik voel aan zijn paal. Hij is ongelofelijk lekker stijf. Langzaam pijp ik hem. Ik hoor hoe hij geniet. Wat een geil idee is dit zeg. Hmm je pik lijkt groter schatje. Ik wil je in me voelen. Mag ik gaan liggen? Hij zegt niets duwt me om en trekt mijn string uit. Ik voel zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Even wrijft hij hem heen en weer en dan stoot hij hem diep in me en begint me heerlijk te neuken.

Ik geniet en kreun steeds harder. Ik voel een pets tegen mijn kontje, ik sta op om lekker achterlangs geneukt te worden. Hij wil zijn pik in mijn kontje maar dat wil ik niet. Ik leidt hem mijn kutje in en hij begint mij stevig te neuken. Hmm niet spuiten schat. Ik wil je zaad op mijn gezicht voelen zeg ik hem.

Hij trekt zich terug en ik kniel geblinddoekt voor hem neer. Hij trekt zich leeg en spuit zijn zaad over mijn gezicht heen. Dan doe ik de blinddoek af en zie mijn broer staan met een smerige lach op zijn gezicht.